SMILENE ER STORE. NYT OM GENÅBNING AF VIBORG BIBLIOTEKERNE!

14.05.20
Vi glæder os meget til mandag den 18. maj kl. 10.00. Her kan du igen låne og aflevere bøger på Viborg Bibliotekerne.

Info om genåbning

Bibliotekerne i Viborg, Stoholm, Karup, Bjerringbro, Houlkær og Skals åbner på mandag. Åbningstiderne fremgår af vores hjemmeside. Vi åbner ikke de fire biblioteker i Ørum, Møldrup, Frederiks og Rødkærsbro i uge 21. Mere info følger senere.

Din sikkerhed er vigtig

Vi vil gerne passe godt på både dig og medarbejderne, så derfor følger vi myndighedernes anvisninger, som betyder, at man ikke må gøre siddende ophold på bibliotekerne. 

Vi tager naturligvis alle forholdsregler med afstand og god hygiejne, og vi beder dig om kun at benytte bibliotekerne, hvis du er rask. Er du sløj eller syg, skal du blive hjemme. I første omgang bliver det IKKE muligt at tage siddende ophold i bibliotekerne.

Derfor er det ikke muligt:

  • at læse avisen
  • at bruge vores pc'er
  • at printe, kopiere og scanne
  • at bruge siddepladser i f.eks. studieområderne
  • at lade børnene lege i børnebiblioteket

Til trods for disse retningslinjer glæder vi os simpelthen SÅ meget til at se dig igen!

Når vi åbner vil der IKKE være selvbetjent åbningstid på nogen af vores biblioteker. Se de opdaterede åbningstider for de enkelte biblioteker her.

Aflevering af bøger

Du har til og med lørdag den 30. maj mulighed for at aflevere de materialer, du har lånt, uden at skulle betale gebyr. Fristen gælder for de materialer, der er udløbet i nedlukningsperioden. Fra og med 1. juni vil du igen skulle betale gebyr, hvis dine lånte materialer har overskredet lånefristen.

Tags