POLITIK OG POESI – En samtale mellem politikere og borgere

Af Anonym (ikke efterprøvet)
24.02.23
Nu har du mulighed for at komme helt tæt på en række lokalpolitikere til et eksklusivt samtalearrangement på Hovedbiblioteket i Viborg.

På Viborg Bibliotekerne ønsker vi at fremme den demokratiske samtale og dialogen mellem borgere og politikere.

Gennem litterære tekster og eksistentielle spørgsmål skabes en anderledes ramme for den politiske samtale, hvor der er plads til nysgerrighed, tvivl, undren og eftertænksomhed. Formålet er at lade kunst og poesi være udgangspunkt for en samtale om politik og de grundlæggende værdier og menneskesyn, der former vores samfund og politiske engagement.

Der er altså ikke tale om en traditionel debataften med politiske oplæg eller et arrangement med fokus på konkrete lokal- eller partipolitiske emner.

De deltagende politikere er:

  • Mads Panny (A)
  • Katrine Fusager Rohde (V)
  • Johannes Vesterby (V)
  • Anders Bertel (A)
  • Stine Isaksen (Å)

"Politik og Poesi"-konceptet er udviklet af Frirummet og Grundtvigsk Forum og er den overordnede ramme for en række samtalearrangementer over hele landet. Frirummet arbejder for at styrke den offentlige samtale og politiske dialog, og står bl.a. bag frirumsdebatten som en ny og anderledes debatform. Du kan læse mere om det overordnede koncept her: Politik & Poesi - Frirummet

Tilmelding:

Der er fri entré, men begrænset antal pladser til arrangementet, derfor er tilmelding nødvendig til Mikkel Stausbøll på mista@viborg.dk.