Information om Covid-19

27.10.20
Fra og med torsdag d. 29. oktober skal du bære mundbind eller visir, når du besøger Viborg Bibliotekerne. Det er en del af de Corona-restriktioner, som regeringen meldte ud fredag den 23. oktober. Børn under 12 år er undtaget reglen om mundbind.

Udover krav om mundbind eller visir er der i biblioteksrummet også afstandskrav på 1 meter og krav om brug af håndsprit – som du har kendt det siden foråret.

Du er meget velkommen til at benytte dig af alle bibliotekernes tilbud, så længe afstandskrav overholdes, den opsatte håndsprit anvendes og du bærer mundbind. Vi har ligeledes sat plexiglas op ved alle informationspunkter.

Alle vores 10 biblioteker er åbne for besøg i tidsrummet 7.00-22.00. Vær særlig opmærksom på at benytte håndsprit, samt at overholde afstandskrav. 

Husk, at hvis du føler dig syg, så undlad at besøge biblioteket. 

I alle vores børnebiblioteker har vi pakket legetøjet væk, som det desværre ikke er muligt at benytte indtil videre.

Arrangementer på Viborg Bibliotekerne

Biblioteket kan stadig afholde arrangementer med op til 500 personer, så længe publikum sidder ned, med god afstand. Biblioteket er en kulturinstitution på linje med teatre, biografer og fodboldstadioner, og her gælder der særlige regler.

De nye Corona-restriktioner betyder dog, at vi må aflyse en del af vores arrangementer. Vi aflyser der, hvor vi ikke kan garantere, at forsamlingsforbud og afstandskrav overholdes.

Har du købt billet til et aflyst arrangement, får du naturligvis dine penge tilbage.

Vi opfodrer til, at du følger nøje med på viborgbib.dk og Facebook for at holde dig opdateret om eventuelle aflysninger.