Glæd dig til nyt Bemærkedage

05.12.19
Bemærkedage byder på mange store kulturnyheder i 2020

Du kan se frem til årets store kulturnyheder i 2020, som byder på forfatterevents, højtlæsning, strikkearrangementer og musikalske oplevelser for både børn og voksne.

TV-korrespondenten Rasmus Tantholdt tager dig med på en rejse ind i verdenshistorien, mens den skabes. Forfatter Peter Øvig Knudsen dykker ned i sin seneste bog ”Min mor var besat”, og skuespiller Lotte Andersen giver dig en guidet tur bag mikrofonen som lydbogsoplæser. Du møder forfatter Lotte Kirkeby, når hun fortæller om familielivet med udgangspunkt i sin nye bog ”De nærmeste”.

2020-programmet sætter fokus på krop og sind, sjove børnearrangementer, kunst og kreativitet samt teknologi i børnehøjde. I år kan børnene glæde sig til den spritnye påskejagt med hyggelige påskelege. Mulighederne er mange på dit lokale bibliotek. Læs, Lyt og lev til Morgensang i Viften i Bjerringbro, få fikset din defekte dims hos Repair Café eller tag med til brætspilscafé.

Bemærkedage er Viborg Bibliotekernes arrangementsprogram for 2020, og programmet offentliggøres i januar. De første arrangementer for januar måned kan du finde lige her.

Hold godt øje med hjemmesiden, billetsalget og dit lokale bibliotek, når Bemærkedage udkommer i januar 2020.