Forpagter til hovedbibliotekets café

03.09.20
Hovedbiblioteket i Viborg søger forpagter til cafédrift

Til at forestå driften af den nyetablerede café på Hovedbiblioteket på Vesterbrogade i Viborg, søges forpagter fra d. 1. november, 2020 eller snarest derefter.

Hovedbiblioteket i Viborg er beliggende i Viborg midtby, med det nye Midtbyens Gymnasium samt den nyrenoverede Bibliotekspark som nærmeste naboer. Området er allerede et levende og velbesøgt byrum, og ventes at blive det i endnu større omfang fremover.

Med caféens placering i Hovedbiblioteket, har caféen potentiale til at være stedet hvor ”man mødes”, både som bruger af biblioteket, studerende på gymnasiet eller bruger af området i øvrigt.

Hovedbiblioteket i Viborg havde i 2019 over 330.000 besøgende, hvilket vi forventer vil stige med åbningen af Midtbyens Gymnasium. Hovedbiblioteket har op mod 200 arrangementer om året for voksne og børn, hvor der vil være mulighed for at tilbyde salg fra caféen.

Find yderligere oplysninger om Cafe udbuddet

Se tegninger for Cafeen og Cafe området

Spørgsmål i øvrigt besvares gerne af Finn Christiansen på telefon 87 87 34 01. Der vil efter aftale være mulighed for at se caféområdet.

Ønsker du at afgive tilbud, skal dette være os i hænde senest d. 28. september, 2020, kl. 12.00. Mail dit tilbud til fc@viborg.dk.