Fællesskab og verdensmål for de 60+ årige - er det noget for dig?

29.09.21
Netop det med at gøre en forskel sammen, har vi på biblioteket fokus på lige nu. Mere specifikt har vi øje på dig, der er 60+, som har lyst til at indgå i et fællesskab med andre og til at engagere dig i forskellige aktiviteter.

Faktisk har verden brug for dig, ligesom den har brug for de 1,5 mio. andre danskere, der også er fyldt 60. Læs mere om emnet her.

Forestil dig, hvilken forandring vi kunne opnå, hvis alle tog bare et lille skridt i en bæredygtig retning. Det har både VELUX-fonden og Tænketanken Fremtidens Biblioteker også regnet på, og derfor kan du lige nu melde dig som deltager i projektet ’Sammen om verdensmål’ på Viborg Bibliotekerne. Som projektdeltager kan du være med til at gøre en forskel, og samtidig bliver du en del af et fællesskab, som forhåbentlig på sigt kan være med til at inspirere andre til lignende, bæredygtige aktiviteter.

Og det er mere end OK at melde sig under fanerne, selvom du er nybegynder i verdensmål. Der er plads til alle.

Projektet starter ud med en workshop fredag d. 29/10 kl. 10 - 14 på Viborg Bibliotekerne. Læs mere om arrangementet og se program for workshop her.

Læs meget mere om verdensmålene her.

 

Materialer