Efterårets oplevelser på Viborg Bibliotekerne

Kultur, viden og oplevelser er i fokus i efterårets udgave af Bemærkedage.

Bæredygtighed er temaet for Signe Wennebergs oplæg til GRØN DAG på Hovedbiblioteket i Viborg. Smag og duft vegetariske retter og hør om Green Living. Eller mød forfatter Morten Sabroe og hør hans rørende historie om at være hjertepatient. Sammen med en hjertespecialist fra Regionshospitalet Viborg sætter de fokus på sundhed og et liv med hjertesygdomme.

International bestsellerforfatter besøger Bjerringbro Bibliotek

I efteråret kan man også se frem til litterære oplevelser med f.eks. forfatteraftener, bogcaféer, højtlæsning og andre læsefællesskaber. Kulturprogrammets helt store scoop er den norske og internationalt anerkendte bestsellerforfatter Anne B. Ragde, som gæster Gudenåhuset i Bjerringbro i september. I Danmark er Ragde mest kendt for serien Berlinerpoplerne, og til november udkommer den 6. bog i serien.

Rock, pop og fællessang på programmet

I det musikalske hjørne giver den danske popduo Souvenirs en intim akustisk koncert på Hovedbiblioteket i Viborg til Kulturnatten den 11. oktober. Glæd dig også til en fusion af jazz, blues og rock, når det legendariske band Burnin Red Ivanhoe indtager scenen i Gudenåhuset i november. Eller nyd Thylander Trios hyldest til Kai Normann Andersen på Hovedbiblioteket i Viborg og mød op til sang og fællesskab til arrangementer som 'Syng med mig' og 'Morgensang i Viften'.

Kunst og kreativitet for børn og voksne

Hele efteråret er der mulighed for at opleve kunstudstillinger, artist talks, brætspilscaféer og strikkearrangementer.
Også børnene kan se frem til skønne kulturoplevelser, og vi starter allerede i august med de populære Borgvold Søndage under de store bøgetræer. For store og små bliver efterårsferien fyldt med gådefulde skattejagter og masser af andre sjove ferieaktiviteter.

Du kan hente kulturprogrammet Bemærkedage på et af bibliotekerne i Viborg Kommune eller finde efterårets arrangementer på viborgbib.dk fra den 5. august, hvor også billetsalget til de mange kulturoplevelser starter.