Dit digitale bibliotek er åbent 24/7

13.03.20
eReolen, Filmstriben og alle bibliotekets andre digitale ressourcer holder stadig åbent!

Du kan bl.a. benytte dig af:

Børnebiffen online


"Børnebiffen online" er et særligt tilbud i denne tid, hvor mange familier tilbringer meget tid hjemme. Børnebiffen er normalt en biografordning, der viser korte kvalitetsfilm for børn mellem 3 og 6 år – og deres voksne.

Se "børnebiffen online" til børn over 3 år

Se "børnebiffen online" til børn over 5 år

eReolen

Hvis du er ny på eReolen, kan du her se en guide til hvordan du kommer igang.

eReolen.dk giver adgang til at læse og lytte til e-bøger og lydbøger på din computer, smartphone eller tablet. Du kan download 10 bøger og 10 lydbøger om måneden.

Kigger du efter de Blå titler kan du komme igang med at læse/lytte med det samme og de tæller ikke med i din kvote af downloads.

eReolen GO

eReolen Go indeholder alle børnematerialer fra eReolen og formidler særligt til børn og unge i alderen 7-14 år.

Se fx anbefalinger til de 10 - 14 åriger her.

Filmstriben

Filmstriben giver adgang til at se spillefilm, dokumentarer og kortfilm over nettet hjemmefra. Du kan streame via din computer eller hente Filmstribens app til din iOS smartphone eller tablet.

Der er film til både børn og voksne, og du har filmen til rådighed i 24 timer. Du kan download 10 film om måneden.

RBdigital

RBdigital giver adgang til ca. 350 hovedsageligt engelsksprogede e-tidsskrifter. Udvalget består af både populære underholdningsmagasiner og fagtidsskrifter – fra The Economist over National Geographic til Cosmopolitan og Rolling Stone.

Infomedia

Infomedias mediearkiv er Danmarks største mediearkiv med artikler, der strækker sig helt tilbage til 1990. I arkivet kan du få overblik over alt fra erhvervsliv til politiske eller kulturelle emner. Søg i forskellige tidsintervaller, emner, kildegrupper og medier.

Pga. Coronakrisen er der blevet åbnet op for at du kan tilgå Infomedias arkiv hjemmefra.