Bliv sund med sang og samvær på Bjerringbro Bibliotek

21.06.21
Så kan vi endelig mødes og lad os det!

Der er desværre ikke flere ledige pladser i Bjerringbro!

Sang og samvær med andre mennesker er med til at holde os på dupperne og holde hjernen i gang. Nu kan du blive en del af et lille hold på 12 personer, som mødes otte gange i efteråret på Bjerringbro Bibliotek.  

Sammen synger og snakker vi i fællesskab om sangene, hygger, drikker en kop kaffe og afprøver en sjov, fysisk aktivitet, som forhåbentlig sender humør og puls i vejret.

Forløbet er en del af pilotprojektet ’Hold Hjernen Frisk’. Biblioteket samarbejder med Sundhedscenter Viborg, LOF og Gudenådalens fysioterapi om forløbet.

Hvem kan deltage

Du skal være mellem 60-75 år, og du tilmelder dig alle otte mødegange. Det er gratis at deltage, men forløbet kræver tilmelding.

Vi mødes på onsdage med start den 25. august kl. 9.30-12.00 i lokalet Viften, i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek. 

Vi starter hver gang med en times fællessang, snak og samvær. Efter en lille pause venter en fysisk overraskelse, som forhåbentlig skaber glæde, godt humør og får pulsen lidt op. Vi slutter af med en kop kaffe og sandwich, bolle eller lign. i et hyggeligt miljø.  

Læs mere på bibliotekets hjemmeside www.viborgbib.dk/hhf.

Tilmelding:  

Hvis du gerne vil være med, skal du skrive en e-mail til Mette Bech Kristiansen, mbk@viborg.dk eller ringe på 8787 3560 eller Anette Koue, a6k@viborg.dk eller telefon 8787 3413.