Bevæg dig med dit bibliotek #VIBFITCHALLENGE

Drømmer du om mere bevægelse i hverdagen, så står vi klar til at hjælpe dig. Lad os bevæge os sammen.

Fra uge 18 til 23 bevæger Viborg Bibliotekerne sig sammen med dig. I samarbejde med Viborg Kommune og DR sætter vi fokus på motion, sundhed og bevægelse i en stor, national kampagne ”Alt tæller – Sammen i Bevægelse”.

Tør du fx dyste mod din familie i tre træningsøvelser? Så hop med på Viborg Bibliotekernes sjove fitnessdyst på Facebook og Instagram under #vibfitchallenge. Vi inviterer dig også med på en litterær vandring gennem smukke Undallslund Plantage. Sæt kryds i kalenderen! Og har du og din familie lyst til at tælle skridt, så kan I vinde fede præmier.

#vibfitchallenge giver dig sved på panden

Viborg Bibliotekerne er klar til at inspirere dig med litteraturfitness og nemme øvelser, som du kan lave enten på jobbet med dine kollegaer eller derhjemme med familie og venner. Alle inviteres med til at dyste i Viborg Bibliotekernes #Vibfitchallenge og konkurrencer på Facebook.  

Optag en kort video med dig selv, hvor du laver tre træningsøvelser i træk. Læg den på sociale medier og hashtag dit bibliotek. Så er du med i legen. Vil du være med i Viborg Bibliotekernes TÆL SKRIDT-konkurrence og vinde lækre træningsredskaber, så begynder konkurrencen mandag den 17. maj. Vinderen findes den 21. maj på Viborg Bibliotekernes Facebook.    

Vi går sammen: Gåture og fællesskaber

En smuk gåtur i skoven og en spændende snak om gode bøger gav os en idé. Nu vil vi gerne invitere dig med! Derfor kan du i Kristi Himmelfartsdagene komme med på en lille rejse op gennem den danske litteraturhistorie i smukke Undallslund Plantage.
Viborg Bibliotekernes litterære vandretur er et sjovt og lærerigt alternativ til en almindelig tur i skoven - uanset om du har brug for nye input på gåturen eller bare et konkret mål at gå efter.

Vil du med i et gå-fællesskab, så er Gågruppen ”Vi går i Viborg” klar til at få dig op af stolen. Du kan frit møde op på parkeringspladsen ved Golf Hotellet hver tirsdag kl. 19.00, hvor GÅ-værter Mette, Maria, Betina og Gitte tager dig med på forskellige ruter fra gang til gang. Ruterne kan ses på Facebookgruppen "Vi går i Viborg", hvor du også kan læse mere om det succesfulde gå-fællesskab.