Bemærkedage-programmet for foråret 2020 er klar til dig

08.01.20
Velkommen til Bemærkedage 2020, som er forårsprogrammet for kulturelle oplevelser på Viborg Bibliotekerne.

Du kan se frem til spændende forfatterevents, bogcaféer, højtlæsning, påskejagt for børn og musikalske oplevelser for både store og små. Bemærkedage-programmet kan hentes på alle bibliotekerne i Viborg Kommune og ses på viborgbib.dk, hvor der også kan bestilles billetter til de mange arrangementer.

Du kan se det samlede program her.

Forfatterevents

TV-korrespondenten Rasmus Tantholdt tager dig med på en rejse ind i verdenshistorien, mens den skabes. Forfatter Peter Øvig Knudsen dykker ned i sin seneste bog ”Min mor var besat”, og skuespiller Lotte Andersen giver dig en guidet tur bag mikrofonen som lydbogsoplæser. Du møder forfatter Lotte Kirkeby, når hun fortæller om familielivet med udgangspunkt i sin nye bog ”De nærmeste”.

Masser af musik

Hvad enten du er til rockkoncerter, klassisk musik eller jazz, har du mulighed for at mærke musikken i det nye forårsprogram. "The Blue Van" spiller rock i Gudenårhuset, jazzkvarteten "Just like Django" fylder verden med rytmer og swing, og "Viborg Big Band" spiller blues, jazz og latin så hårene rejser sig.

Nye kulturtilbud

Litteratur kan nydes på mange måder, hvad enten du læser, skriver eller lytter. Har du lyst til at dykke ned i litteraturen, så er "Skriveværksted på Hovedbiblioteket" og "Lyst til lyrik" nye kulturtilbud, som måske er lige noget for dig.

Og rigtig mange aktiviteter for børnene

I 2020-programmet finde du sjove børnearrangementer, kunst og kreativitet samt teknologi i børnehøjde. I år kan børnene glæde sig til den spritnye påskejagt med hyggelige påskelege. Mulighederne er mange på dit lokale bibliotek. Læs, Lyt og lev til Morgensang i Viften i Bjerringbro, få fikset din defekte dims hos Repair Café eller tag med til brætspilscafé.