Ændringer i antal lån på eReolen og Filmstriben

31.07.20
Pr. 1. august 2020 nedjusterer Viborg Bibliotekerne midlertidigt grænsen for lån af digitale bøger og film på eReolen og Filmstriben.

Viborg Bibliotekerne har oplevet et ekstraordinært stort udlån på både Filmstriben og eReolen i forbindelse med coronakrisen. Hver gang man læser en e-bog eller ser en film, er det en udgift for biblioteket. Det store udlån i coronakrisen har medført, at budgettet er opbrugt tidligere end forventet. Af økonomiske årsager har biblioteket valgt at sænke kvoten i en periode, som gælder året ud.

Man kan låne to lydbøger og to e-bøger fremadrettet pr. måned. På Filmstriben kan man også låne 2 titler. Vi evaluerer ved årsskiftet, om justeringen skal fortsætte.

eReolen Go! for børn og unge mellem syv og 14 år forsætter indtil videre med 10 lån pr. person.

De blå titler på eReolen er stadig frit tilgængelige og kan lånes ubegrænset. Her kan du fx læse krimier, kærlighedsromaner, biografier og andre spændende digitale bøger. Du finder de blå titler på eReolen her.

Kig efter titler med et blåt ikon

Der er flere tusind lydbøger og e-bøger, som ikke indgår i din månedlige begrænsning på eReolen. De er markeret med et blåt ikon på forsiden af bogen. Det vil sige, at der altid er mulighed for at låne ekstra bøger på eReolen. 

Tags