Smagen af sommer

Sommeren smager af jordbær med fløde, nybælgede ærter og rabarbersaft. Den lugter af røg fra grillen og snobrød over bål. Sommeren bugner af friske råvarer og nye smage. Vi rykker udenfor og nyder maden i de lyse sommeraftener.

Med sommerens komme og sæsonens friske råvarer er der nye smags og madoplevelser på menuen. Sommermad skal ikke være besværligt eller tage lang tid at tilberede, for de færreste gider vel at stå over kødgryderne, når sol og varme er på menuen. Det skal være let, så vi kan komme ud og nyde maden under åben himmel i haven eller på stranden, i sommerhuset eller på campingpladsen. Mulighederne er mange og sommerens mad udgør en bred palette af smage med udgangspunkt i sommerens råvarer.

Sæt smag på din sommer og lad dig inspirere af de mange skønne kogebøger til sommerens mad: grillmad og tilbehør, salater, frugt og grønt, desserter og is. 

Velbekomme og god sommer

Oprindeligt skrevet af lineh, Aalborg Bibliotekerne.

Tags
Materialer