Ny hjemmeside
Ny hjemmeside

Sådan søger og reserverer du

10.01.17
En kort gennemgang af materialesøgning og brugerprofil på hjemmesiden

Søgning foregår i toppen af hjemmesiden, hvor søgefeltet altid findes. Du søger ved at skrive det, du gerne vil søge efter og klikke på knappen "Søg".

Søgeresultatet

Søgeresultatet præsenteres umiddelbart efter søgningen er sendt afsted. På søgeresultatsiden er det muligt, at afgrænse sin søgning via facetter, sortere søgeresultat efter bl.a. udgivelsesår komme ind på de fundne materialer og lave en ny søgning.

Sådan er søgeresultatet opbygget

Materialet i søgeresultatet

Fra det enkelte materiale i søgeresultatet kan du navigere ind til en materialevisning, hvor du kan reservere materialet, læse mere om det og se, hvor det evt. er hjemme. Du kan klikke dig ind via materialets title, forside eller de varianter, materialet findes i.

Materialet i søgeresultatet

Detaljevisning af et materiale

På materialernes detaljevisning kan du reservere materialet eller tilføje det til huskelisten - begge kræver log ind og at du er oprettet som bruger. Du kan også se, hvilke biblioteker materialet er hjemme på samt hvor mange eksemplarer, vi har af materialet. Desuden er der ofte mulighed for at læse mere om forfatteren eller finde anmeldelser af materialet.

Materialevisningen - detaljevisning