Så er der en ny app klar til dig.
App'en Biblioteket er hele dit bibliotek i lommen

Så er der en ny app til dig

22.12.17
Biblioteket app’en, som er hele dit bibliotek samlet i een app, er nu klar dig. Du kan hente den i App-store eller Google Play - Søg på "Biblioteket" i den relevant appstore.

Hvad bidrager den nye app med

Den nye app har et moderne og brugervenligt design. Funktioner er gjort meget fleksible og intuitive i brug, og app’en har i det hele taget et moderne og tidssvarende design

Inspiration

Der er gjort meget ud af inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Nyt fra eReolen, Store romaner, Sommerlæsning for  mænd, Børnenes univers og meget mere.

Søg på tværs

Du kan søges på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app - så bliver det ikke nemmere.

Forny materialer

Du kan forny dine lånte materialer og få notifikationer i app'en, når du har materialer, der snart skal afleveres.

Hent den i app-store

Når du henter app’en i app store skal du søge på "Biblioteket" i den relevant appstore. Når du åbner app'en første gang, skal du vælge Viborg Bibliotekerne, og så er du igang. Login er det samme som du bruger via vores website. App'en findes til både iOS og Android - dog er app'en til iOS en nyere version end Android. Der kommer en helt ny Android version i starten af 2018.

Prøv den ! God fornøjelse.

Tags