Forsiden af hjemmesiden

Hjemmesiden har fået nyt design

23.02.18
Vi har opdateret designet på vores hjemmeside. Ændringerne sker for at gøre hjemmesiden mere overskuelig og lettere at bruge for dig. Blandt ændringerne er mere fokus på vores materialer, mere læsevenlige sider, et anderledes søgefelt samt en let ændret lånerstatus.

Hurtigere adgang til lånerstatus

Så snart du er logget ind, kan du i toppen af siden se en kort oversigt over, dine hjemlån, mellemværender mv. På den måde kan du hurtigt se, om du skal reagere på f.eks. en reservering, der er klar til afhentning.

Menu, der vises, når musen holdes over 'Min konto'

Et nyt søgefelt

Søgefeltet er blevet opdateret med muligheden for med det samme at vælge, hvilken materialetype, du er interesseret i. Dette skulle gerne gøre det vejen til det relevante materiale kortere. Du kan selvfølgelig altid søge i alle vores materialer. Prøv også at søge på engelsk for at få endnu flere materialer.

Afgrænsning af søgningen til bestemte typer af materialer

Forbedret lånerstatus

Lånerstatus finder du fortsat under "Min konto" på hjemmesiden. Den er gjort mere overskuelig så du hurtigt kan få et overblik over, om du har overskredne lån, reserveringer til afhentning med mere.

Forsiden af 'Min konto', hvor lånerstatus kan findes

Dit personlige bibliotek

Det er blevet lettere, at lave forskellige lister samt følge søgninger og forfattere på hjemmesiden. Alle dine lister, gemte søgninger mm. Finder du under "Min konto" > "Dit personlige bibliotek". Her kan du se, om der er nyt på dine søgninger; se og evt. dele, dine lister samt oprette nye lister.

Forsiden af 'Mit personlige bibliotek', hvor du kan oprette, tjekke og dele lister mv.