Kom med i en læseklub

Vil du gerne være med i en læseklub, er der flere forskellige muligheder

1. En ny læseklub

En til to gange om året hjælper biblioteket en ny læseklub i gang. En bibliotekar er med den første gang og fortæller hvad biblioteket kan tilbyde læseklubber. Vi vælger en tovholder og får udleveret den første bog. Opstartsdatoer annonceres på www.viborgbib.dk.

2. Saml din egen læseklub

Saml dine venner, naboer, gamle kolleger osv. i en læseklub. Biblioteket hjælper jer gerne i gang, fortæller hvordan I låner bøger til læseklubber på biblioteket osv. Kontakt laeseklub@viborg.dk for mere information.

3. Kom med i en eksisterende læseklub

Nogle gange søger private læseklubber flere deltagere. Biblioteket hjælper med at formidle kontakten. Skriv en mail til laeseklub@viborg.dk, for at høre om mulighederne. Skriv et par linjer om dig selv. Hvis nogle ugedage eller tidspunkter ikke passer dig, skal du skrive det i mailen.

4. DR Romanklubben

DR romanklubben er et samarbejde mellem DR, Litteratursiden og landets biblioteket. DR udvælger 6 nye danske romaner, der læses og diskuteres på landets biblioteket. DR Romanklubben starter altid i efteråret. På Viborg Bibliotekerne annoncers opstart af en ny DR Romanklub på www.viborgbib.dk.