Hold Hjernen Frisk

NB! Der er UDSOLGT til forløbet. Det er muligt at komme på venteliste ved at ringe til Anette Koue på tlf. 87 87 34 13.

Bliv sund med sang og samvær på biblioteket

Sang og samvær med andre mennesker er med til at holde os på dupperne og holde hjernen frisk. Nu kan du blive del af et lille hold som mødes 8 gange i efteråret på Hovedbiblioteket i Viborg. Sammen skal vi synge, snakke om sangene, hygge, drikke en kop kaffe og afprøve en sjov fysisk aktivitet, som forhåbentlig sender humør og puls i vejret.

Vi starter hver gang med en times fællessang, snak og samvær. Efter en lille pause venter en fysisk overraskelse, som forhåbentlig skaber glæde, godt humør og får pulsen lidt op. Vi slutter af med en kop kaffe og en sund snack i en hyggelig atmosfære.

Du skal være mellem 60-75 år, og du tilmelder dig alle 8 mødegange. Det er gratis at deltage, og der er plads til 12 deltagere på holdet.

 

Hvor og hvornår

Hvad: ’Sund med sang & samvær’
Hvor: Mødelokale 3 på Hovedbiblioteket i Viborg
Hvornår: Hver mandag fra den 21. september til den 16. november kl. 9-11:30 (pause i uge 42)
Hvem: Sundhedscenter Viborg og Viborg Bibliotekerne

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Om Hold Hjernen Frisk-projektet:

Forløbet af er en del af pilotprojektet Hold Hjernen Frisk. I Viborg samarbejder biblioteket med Sundhedscenter Viborg om forløbet. Forskning viser, at fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er vigtige elementer; og det er aldrig for sent at gå i gang!

I det 3-årige projekt, Hold Hjernen Frisk, vil projektpartnerne DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Sangens Hus og Dansekapellet omsætte forskningsbaserede viden til engagerende og fællesskabsskabende aktiviteter for seniorer omkring pensionsalderen og udbrede eksisterende viden i forskellige formater. DGI leder projektet. Læs mere om Hold Hjernen Frisk på projektets hjemmeside: www.dgi.dk/holdhjernenfrisk  

Arrangementet afvikles efter retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen