Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

September Udstillingen 2022

03.09.22 - 23.09.22
I år med temaet "Dronning i 50 år"

Den årlige September Udstilling i Gudenåhuset for kunstudøvende medlemmer af Bjerringbro Kunstforening.

18 kunstnere udstiller fra 2.-22. september med bl.a. billedkunst, skulptur, tekstil og stentøj.

September Udstillingen er den årlige udstilling i Gudenåhuset, hvor medlemmer af Bjerringbro Kunstforening, der er udøvende kunstnere, har mulighed for at udstille værker. Og det er der i år 18, der har benyttet sig af.

”Som noget nyt har vi i år valgt et tema for udstillingen – nemlig ”Dronning i 50 år – en hyldest til dronning Margrethe II” i anledning af regeringsjubilæet i år. Det har dog været frivilligt, om man ville tappe ind i dette tema, men det har en del af udstillerne valgt at gøre. Og med eller uden tema er det en rigtig fin og spændende September Udstilling”, udtaler Diane Bæk Thomsen, formand for Bjerringbro Kunstforening.

Udover billedkunst i form af tegning og maleri, er der vævede billeder, trådbilleder, tekstil, raku og stentøj samt skulpturer i jern.

En del af udstillerne er også med, når lokale kunstnere åbner dørene den sidste weekend i september til Åbne Atelierdøre Bjerringbro.

Udstillerne er:
Karna Vestergaard, Fuglemanden alias Jacob Wridt, Frank Monrad Christensen, Bent Madsen, Jonna Jensen, Doris Bundgaard Hansen, Margit Pilheden, Dorthe Christensen, Linda Kirkegaard, Eva Holmsgaard Andersen, Conny Stick, Susanne Mechlenborg, Konny Madsen, Signe Brodersen, Patricia Pharao, Ole Marstrand, Hanne Rasmussen og Grethe Enevoldsen.

September Udstillingen er arrangeret af Bjerringbro Kunstforening i samarbejde med Gudenåhuset og kan ses til og med 22. september i Gudenåhusets udstillingslokale i åbningstiden: mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13.