Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokale
Udstillingslokalet
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Marianne Stub: De nye eventyr

01.07.20 - 26.08.20
Sommerudstilling i Gudenåhuset

Bjerringbro Kunstforening og Gudenåhuset præsenterer i juli og august fotoudstillingen ”De nye eventyr” med kunstfotograf Marianne Stub

Marianne Stub er fine art fotograf. Hun skaber unikke, fotografiske billeder, som alle er inspireret af eventyr, nordiske sagaer og den danske natur. Hun bruger en masse symbolske virkemidler til at invitere beskueren inden for i sine visuelle fortællinger. Marianne skaber sine kunstværker i genren composite billeder, som er en speciel form for fotografi blandet med billedmanipulation. Det færdige billede kan være sammensat af op til 150 billeder.
Med dette frirum kreerer Marianne visuel historiefortælling, som bliver udstillet på gallerier over hele landet og som nu kan opleves i Gudenåhuset i Bjerringbro.
Ved siden af de kunstneriske frembringelser har Marianne Stub siden 2014 haft sin egen fotografvirksomhed, hvor hun skaber smukke og unikke portrætter.

Bjerringbro Kunstforening og Gudenåhuset ser frem til igen at kunne byde borgerne indenfor i udstillingslokalet efter flere måneders coronapause.

Udstillingen kan ses til og med 26. august i åbningstiden, som er mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13