Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Keramik og maleri i Gudenåhuset

01.03.23 - 28.03.23
Billedkunstner Bent E. Andersen og keramiker Vibeke Krogh udstiller i Gudenåhuset i marts måned.

Det er to garvede kunstnere, der kan opleves i Gudenåhuset i marts måned, med Bent E. Andersens og Vibeke Krogs smukke naturstemninger og spændende keramik.

Bent E. Andersen malede sit første oliemaleri i 1959. I dag anvender han fortrinsvis akrylfarver. Inspirationskilden er først og fremmest naturen, hvor han finder de fleste af sine motiver, som han derefter bearbejder på det opspændte lærred.
Bent er aktivt medlem af kunstgruppen Stenbukken i Silkeborg.

Vibeke Krog arbejder med unikke brugsting og skulptur. Enkelt, stramt og grafisk i både form og dekoration og hun søger stoflighed i materialerne, hvad enten det gælder leret, glasuren, farverne eller overfladerne. Ud over lyst til og ambitioner om at skabe smukke ting er nysgerrighed en stor drivkraft. At opleve ideer og skitser blive til virkelighed, overraskelsen, når to dimensioner bliver til tre og til sidst hvad brændingen bidrager med. Det er en proces, som løbende udvikler og inspirerer.

På udstillingen i Gudenåhuset er der skabt en spændende helhed med Bent E. Andersens smukke naturstemninger sammen med Vibeke Krogs unikke vippelågkrukker, kar, vaser og skulpturer.
Udstillingen, der præsenteres i samarbejde med Bjerringbro Kunstforening, kan ses til og med 29. marts i åbningstiden: mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13.