Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Beton, tegning og maleri

01.02.20 - 28.02.20
Anne Petersen-Landwehr er februar måneds udstiller i Gudenåhuset. Fernisering 1. februar kl. 11-13.

Anne Petersen-Landwehr er født og opvokset i Danmark, nærmere bestemt Ulstrup. Efter en længere jordomrejse slog hun sig ned i München, hvor hun i dag arbejder i sit Studio. Efter mange år i modebranchen startede den kreative rejse i 2014.

Inspirationen findes overalt i vores hverdag, så snart vi ser på hinanden eller når vi løfter blikket mod omverdenen. Retter vi opmærksomheden mod omgivelserne, så findes de mest fantastiske ting i forskellige former, farver, inspirerende strukturer, materialer og muligheder.

Jeg vil vise jer et udsnit af mit arbejde i beton, tegninger og malerier, som jeg medbringer til Ridehuset. Jeg er hele vejen igennem selvlært og da jeg begyndte at arbejde i beton, blev det også her ”learning by doing”. Alle fade og skåle har jeg selv støbt, slebet, farvet og tegnet på.

Ikke alt er sort og hvidt! Men alle mine tegninger og malerier bliver sort/hvid - når der skal startes forfra eller når ideerne bliver for mange. Det er mine ”reset” farver. Jeg finder ro i arbejdet med sort & hvid. Billederne bliver til yoga på papir, lærred, træ eller andet. Alt er lavet frihånd.

”Less is more” kan være super fedt, men ”more is more” kan nu også et eller andet….

FERNISERING lørdag d. 1. februar kl. 11-13

Udstillingen kan efter åbningen 1. februar ses til og med 28. februar i Bjerringbro Biblioteks betjente åbningstid: mandag, tirsdag og onsdag 10-18, torsdag og fredag 10-17 samt lørdag 10-13.

Medarrangør: Bjerringbro Kunstforening