Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Gratis
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Årets Pressefoto 2021

01.07.22 - 07.08.22
Fredag 1. juli åbner ”Årets Pressefoto 2021” på Hovedbiblioteket i Viborg. Her kan man opleve det ypperligste inden for dansk fotojournalistik i udstillingen, der rummer alle de enkeltfotos, fotoserier og tv-/webproduktioner, som blev præmieret ved den traditionsrige prisuddeling først på året.

Udstillingen omfatter et hav af fotografiske perler, der fortæller både store og små lokale, nationale og internationale historier fra sidste år. Det er en tur ned ad memory lane og en fastholdelse af noget af det, som vi blev optaget af og prægede nyhedsstrømmen i det forgangne år: Men in Blacks militante demonstrationer, Christian Eriksens chokerende kollaps i Parken, den voldsomme oversvømmelseskatastrofe i Tyskland, seriøs krigstræning i Østukraine og meget mere.

Udstillingen Årets Pressefoto 2021 er tilrettelagt af Pressefotografforbundet og er i øjeblikket på turné rundt til udvalgte steder i landet. I Viborg Kommune er Viborg Bibliotekerne værter og præsenterer udstillingen på Skakbrættet på Hovedbiblioteket hen over sommeren fra fredag 1. juli til søndag 7. august.