Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis, men tilmelding nødvendig
Lokale
Balkonen
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Samtaler & fælleskab

Grønne Nabofællesskaber

26.04.22
Vil du gerne i gang med den grønne omstilling, men savner inspiration og et forpligtende fællesskab?

En måde at komme i gang med den grønne omstilling på er ved at deltage i et af Grønne Nabofællesskabers husmøder. På husmøder mødes du med naboer, venner og bekendte i et forpligtende fællesskab, hvor I får ideer og tager initiativer til grøn omstilling.

Denne dag på biblioteket vil vi afprøve konceptet og se, hvad sådan et husmøde kan udvikle sig til. Måske har du idéer, som du kan tage med på husmødet, eller måske er du frisk på at arbejde med andres idéer? Det er dig og de andre, der sætter dagsordenen på husmødet, og måske bliver du inspireret til selv at ligge hus til et husmøde for naboer og venner der, hvor du bor?

Grønne Nabofællesskaber har til formål at skabe lokale netværk for grøn omstilling. Det handler om at inspirere og blive inspireret af andre til gode grønne løsninger, så vi får endnu flere bæredygtige aktiviteter ud i lokalsamfundet. Vi ved, at det er nemmere at leve bæredygtigt, når man er en del af et grønt fællesskab og med Grønne Nabofællesskaber hjælper vi dig i gang med at tage initiativ til et fællesskab i nærheden af dig.

Jeppe Elert Ottow fra Grønne Nabofællesskaber i Viborg byder velkommen og styrer slagets gang.

Samarbejdspartner: Viborg Bibliotekerne i samarbejde med Grønne Nabofællesskaber og Sammen om Verdensmål