Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
190 / 140 kr.
Lokale
Viften
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

UDSOLGT: Koncert med Ibrahim Electric

27.11.20
Oplev Ibrahim Electric - en af de mest populære instrumental-grupper i Europa

I år har de udgivet deres tidende album, der har fået titlen Time Machine. Albummet er en hyldest til deres tidlige helte, de gode tider og det det faktum, at de stadig elsker at spille med hinanden her på snart tyvende år.

Bandet mestrer den svære kunst at holde publikum tryllebundet, både i korte soli-spurter og længere ekstatiske langdistanceløb, hvilket har henrykket tilskuere såvel som anmeldere verden over. Deres seneste studiealbum, Rumours from Outer Space, fra 2014 røg direkte på Top 5-listen på iTunes og blev udvalgt til den prestigefyldte og verdensomspændende liste “Honorable Mentions” af det amerikanske magasin The New York Jazz Record.

Trioen består af intet mindre end tre kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Nicklas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Sammen har de skabt et forunderligt musikalsk univers, der består af sprøde toner fra soul, jazz, afrobeat, punk og 60’ernes acid-power. Elementerne mødes i en stor fest af legesyge og virtuositet. I 2017 udgav bandet livealbummet The Marathon Concert optaget i VEGA. Albummet rummer 26 udvalgte numre fra deres seks timer lange koncert. GAFFA kvitterede med fem stjerner og skrev bl.a.: ”Og selv som pladelytter får man et indtryk af, hvilke fascinerende energiudladninger, publikum på stedet blev delagtiggjort i.”

Materialer