Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
100,00 kr.
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Thurø Musikteater

06.10.20
'Berlin - frihed er ikke en selvfølge'. Tag med Thurø Musikteater på en musikalsk tidsrejse igennem det sidste århundrede

Thurø Musikteater tager os med forestillingen 'Berlin - frihed er ikke en selvfølge' med på en musikalsk tidsrejse igennem det sidste århundrede med sange i øst og vest, på tysk, jiddish, dansk og engelsk og gør Berlin-murens historie levende på ny. Fra 20'erne til 90'erne på 70 min.

Stykket er inspireret af den ene medvirkendes egne oplevelser i Berlin, hvor hun tidligere har boet og af Jesper Clemmensens bog ”Flugtrute Østersøen”.

Handlingen:

Otto og Grethe er nyansat i ”Happy Travel”, der arrangerer rejser til Berlin. De står for de informationsaftener rejseselskabet arrangerer rundt omkring i Danmark for at vække lysten til at besøge byen med den spændende arkitektur, de pikante kabaret’er og den gode øl.

Aftenerne er planlagt i en let causerende og underholdende stil med en musikalsk tidsrejse igennem det sidste århundrede, så publikum kan mærke historiens vingesus. Men Grethes oplevelser fra tiden i det gamle Østtyskland presser sig på. Musikken vækker hendes erindringer, som bliver så levende, at hun ikke kan holde dem tilbage. Otto kommer på hårdt arbejde for at holde infoaftenen i det lette spor, som de egentlig havde planlagt.

Otto og Grethes musikalske tidsrejse bliver til en påmindelse om, at friheden ikke er en selvfølge. Her, midt i Europa, kan politiske systemer ændre sig i hastigt tempo. Med sange i øst og vest, på tysk, jiddish, dansk og engelsk kommer de to sprælske musikere igennem det sidste århundrede og gør Berlin-murens historie levende på ny. Fra 20'erne til 90'erne på 70 min.

Grethe Müller spilles af Uta Motz og Otto Keldsen af Anders Allentoft

BEMÆRK:
Der kan købes teaterplatte i Café Gudenåhuset inden forestillingen fra kl. 18.00. Bordbestilling på tlf: 87515100

Arrangementet afvikles efter retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Bemærk at billetbestilling er nødvendig.