Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
300 Kr
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Koncert med Allan Olsen

24.01.19
Allan Olsen alene på scenen - UDSOLGT
2019 starter med et brag af en koncert, når Allan Olsen torsdag den 24. januar for tredje gang gæster Viften. Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.
 
Intime koncerter
Henover efteråret og ind i 2019 vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-bagage, og begive sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene. Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ'r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder som Viften.
 
Respekt for publikum
Allan Olsen's seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en succes, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne. Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen.
Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit publikum.

allanolsen.dk

Materialer