Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
200 Kr
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Jens Lysdal med band

10.05.19
Der er ikke så mange danskere der har fået deres sange nomineret til en Grammy eller fået deres album nomineret til “Bedste folkalbum” i Tyskland. Og det er heller ikke helt tilfældigt at det lige er Jens Lysdal der er løbet ind i sådanne nomineringer. Fredag den 10. maj kan han opleves med sit band i Viften i Bjerringbro.

Siden han udgav sit debut-album “A matter of time” - som pressen for nylig kaldte: “et af nyere dansk pop-histories mest helstøbte værker” - har han tilhørt toppen af den danske musikscene. Han har rejst kloden rundt med sin musik, fået overvældende anmeldelser for sine albums, opnået international anerkendelse og nomineringer, og indspillet med verdensklasse-musikere. 


Skæve indfald
Genre-mæssigt ligner hans musik måske mest det svenske band Bo Kaspers Orkester – som også frit og ubesværet skifter fra roots til vals og videre til pop, alt efter hvad sangen og historien har bedst af. Og med den klasse musikere han altid omgiver sig med, er dét en oplevelse i sig selv. 
Hans rustne ro i stemmen er rar, rå og relevant, og sammen med det overlegne og berømmede guitarspil, stadig i forgrunden.
Jens Lysdal er en engageret og nysgerrig mand, der altid har sagt og gjort hvad der passede ham - i livet, som på scenen. Det kan både høres og mærkes i musikken og i de stærke, vedkommende tekster.


På dansk 
Og med sit første danske solo-udspil EP'en “Landet” (2016) giver teksterne på modersmålet ham nye og yderligere muligheder for humor, holdninger og sproglige nuancer. 
Koncerterne er som altid fyldt med skæve indfald, spilleglæde og god og humoristisk kontakt med sit publikum, men måske først og fremmest et nærvær og en intensitet, der ikke lader nogen gå uberørte hjem. 
Med på turneen har Jens Lysdal Rune Harder Olesen, percussion, Dan Hemmer, Keys, Nicolai Land, bas og Mads Andersen, trommer.

Materialer