Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
kr. 125,00 incl. Kaffe og kage
Lokalitet
Frederiks Kulturhus
Trehusevej 7
Frederiks
Arrangører
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Hvem kan forklare en solnedgang? En aften med Anne Dorte Michelsen

09.02.22
De fleste kender Anne Dorte Michelsens sange og tekster. I årtier har de besunget det liv vi deler, og ind imellem også kæmper med hver for sig.

I sit musikalske foredrag: ‘Hvem kan forklare en solnedgang?’ fletter Anne Dorte Michelsen sine egne sange og historierne bag, sammen med troen , mødet med Gud i musikken, og i salmerne.

Det er historien om, hvordan hun helt fra barndommen fandt trøst og styrke i musikken. Både i sin egen musik, og tidens rock og popmusik. Men i lige så høj grad i de traditionelle danske sange og salmer.

Og det er fortællingen om, hvordan sangene, både de ‘nye’ og de ‘gamle’ gennem årene ledte hende på sporet af troen og kirken.

Det er beskrivelsen af sammenfaldet mellem den enkle og dybe ro og genkendelse, der kan folde sig ud i en sang, og så mødet med den større sammenhæng i troen og salmerne.

Hvordan kan denne tro finde en plads i vores moderne liv? Hvordan kan vi åbne hjertet for nåden og mysteriet? Hvordan giver vi os over til troen og alt det vi ikke kan forklare, men snarere fornemme, end forstå? Er der et enkelt svar, eller findes svaret og bærebølgen i netop musikken?

Denne aften er ikke en koncert, men en fortælling, med små musikalske eksempler, og en lejlighed til et intimt og personligt møde med mennesket bag sange, de fleste har lyttet til, mange har følt sig rummet i, og ramt af, og stort set alle har danset til og sunget med på.