Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:30
Pris
180 Kr
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Helene Blum & Harald Haugaard Band

27.09.19
Koncert med Helene Blum & Harald Haugaard Band

Harald Haugaard & Helene Blum er nogle af landets mest travle musikere med 500 koncerter de seneste seks år, hvoraf de fleste har været i udlandet. Deres band tæller cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og trommeslageren Sune Rahbek, som sammen forener alle aspekter og kvaliteter af Blums vokale og Haugaards instrumentale repertoire.

Gennem de seneste 15-20 år har Harald Haugaard  etableret sig selv som en af Danmarks fineste violinister. I sit virtuose spil forener han det legende lette med det halsbrækkende udfordrende i en karakteristisk dyb og melankolsk tone. Hans kompositioner er originale og i sit samlede kunstneriske udtryk trækker han bestandigt på dybe rødder i den rige danske musiktradition, som han behandler innovativt og vedkommende som ingen anden. Det ansete amerikanske musikmagasin Sing Out beskriver hans spil således:  “Haugaard is the master of sublime moments” 


Helene Blum  har bjergtaget mange tilhørere over hele verden med sin klare stemme og rene inderlige udtryk. Hendes kunstneriske ståsted er både det nyskabende og det rodfæstede. Som sanger tager hun udgangspunkt i århundrede gamle sange, som hun genopfinder i nutidige fortolkninger og blander elegant med nye sange, ofte hendes egne. Hun er dybt forankret i det danske musikalske modersmål, men er samtidig ikke bange for at udfordre det. Det britiske dagblad The Telegraph anmeldte hendes seneste album “Men med åbne øjne” med fire ud af fem stjerner og ordene:  “The album is an unexpected treat”  

 

Medarr.: Musikviften

 

Tags