Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Koncerter

Ganna Gryniva: musik, billeder og fortællinger fra Ukraine

19.03.22
Oplev et enestående musikalsk foredrag om den ukrainske kulturarv, sprog og den moderne ukrainske kamp for en selvstændig kulturel identitet og historie.

De seneste 30 år har Ukraines kulturliv oplevet en enorm opblomstring - ført an af musikere, forfattere og andre kunstnere, som har anvendt kulturen som en drivkraft for udviklingen af landet. Denne fortælling kan du opleve udfoldet med sang, billeder og dialog, når den ukrainske folkesangerinde Ganna Gryniva besøger Viborg.

Ganna Gryniva er ukrainer som er bosat i Berlin, hvorfra hun spiller koncerter i hele Europa. Med en særlig vildskab trækker hun den ukrainske folklore ind i et moderne univers, der blander traditionel folkemusik, elektronisk musik og improvisation. Ganna er en fantastisk formidler både når det gælder musik og fortælling og har endvidere studeret statskundskab og filosofi, og har forsket i både det ukrainske sprog og kulturhistorie.

Der er fri entré til arrangementet og der vil være rig mulighed for at stille Ganna spørgsmål.
Foredraget foregår på engelsk.

Besøget er støttet af Huset i Hasserisgade, Det Musiske Hus/Maskinhallen Frederikshavn, Fredsby Aalborg, Folkeuniversitetet i Aalborg og JAZZ9TUS.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Viborg Animations Festival.

Tags