Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
190/140
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Burnin Red Ivanhoe

22.11.19
I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum.

I begyndelsen hed det syrerock, i dag er det en del af kulturarven. Det er i årenes løb blevet til  mere end 1000 koncerter i ind- og udland. Og de har spillet koncerter og været på koncertturneer med blandt andre Uriah Heep, Incredible Stringband, Jimi Hendrix og Black Sabath. De har indspillet 11 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling.

 

I dag er Kim Menzer og Carsten Vogel som altid i front med både vokal og mange instrumenter. Med det faste hold Assi Roar på bas og Jeppe Gram bag trommerne er en af landets stærkeste rytmegrupper på plads, og med Jens Runge som guitarist og sanger er der sikkerhed for et nyt og meget energisk Burnin, men også et Burnin, der bygge på egne traditioner og hele musikalske væremåde. Lone Selmer, der som det nu sjette medlem både spiller keyboard og lægger vokalstemmer på, giver fylde og nye muligheder både i de musikalske arrangementer og i et til stadighed overraskende sceneshow.

 

Med sange som “Ivanhoe i Brøndbyerne”, “Tingel-tangel manden” og “Gong-Gong, the Elephant Song” på programmet spiller Burnin Red Ivanhoe sig lige ind i tre  danske generationers musikalske hjerter. Nu er repertoiret desuden styrket med et overbevisnede sæt nye numre foruden med genoptagelse af nogle rigtigt gamle, som ingen hidtil har hørt live.