Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Koncerter

Artist talk + solo koncert med Bisse

31.08.18
Bisses musikalske univers er både fyldt med hjerne, hjerte og en masse uhæmmet energi. Og uhæmmet energi kan vi i den grad bruge, nu sommeren går på held og hverdagen kalder.

Kom helt tæt på den karismatiske kunstner Bisse, når han interviewes af Peter Ramsdal, tidligere Gaffa-redaktør og nuværende leder på Paletten, på Hovedbiblioteket i Viborg.

Excentrisk og varm personlighed
Hvem er Bisse? Bisses er både en unik sangskriver og en ekstraordinær live performer, som sender tankerne i retning af en mørk Nick Cave eller en ung C.V. Jørgensen.

Bag aliasset 'Bisse' finder vi den 29-årige Thorbjørn Radisch Bredkjær, som på få år har formået at udgive 7 banebrydende og anmelderroste albums. Heriblandt dobbeltalbummet 'Højlandet', som han vandt 5 steppeulvestatuetter for, og som Politiken kårede som årets album.

Lokal musik i bibliotekshaven
Imellem artist talk og koncert laver Viborgs unge pop up-koncert i haven bag Hovedbiblioteket. Haven er i dagens anledning prydet med kulørte lamper og bløde møbler.

Ølluminati langer lækre øl over disken og der vil være mulighed for at købe en bid aftensmad fra en af Viborg Street Foods madboder. 

Dagens program:
Kl. 17.00: Artist talk med Bisse, interview v. Peter Ramsdal, Hovedbiblioteket i Viborg (fri entré)
Kl. 18.00: Åben mikrofon, musik, kulørte lamper, mad og drikke fra Ølluminati og Street Food i Bibliotekshaven (fri entré)
Kl. 20.00: Solokoncert med Bisse på Paletten (120 kr./60 kr. for unge under 21 år)

På biblioteket: Fri entré
På Paletten: 120 kr./60 kr. for unge under 21 år

Arrangementet er et samarbejde mellem Barakken, DIFFUS, Kulturjægerne, Kulturselskabet, Ølluminati, Paletten og Viborg Bibliotekerne.

For flere informationer:
Anne Sofie Elkjær Hemdorff, kulturformidler og relationsskaber på Viborg Bibliotekerne
Mail: ashe@viborg.dk, Tlf.: 87 87 34 54