Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Fri entré
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

VAF Talk: Prisvinderen Calamity Jane

23.09.21
Mød animationsproducer Claus Toksvig til en snak om den prisvindende film Calamity Jane.

Til denne VAF Talk møder I animationsproducer Claus Toksvig, som har været co-producer på animationsfilmen Calamity Jane - Vestens vilde datter.  Sidste år vandt filmen hovedprisen på den toneangivende animationsfestival Annecy i Frankrig. Filmen fortæller smukt og dragende historien om, hvordan den legendariske revolverkvinde Calamity Jane, som helt ung lærte at tage ansvar for sig selv på familiens farlige rejse over det vilde vesten for at finde en bedre tilværelse.

Sammen med Claus Toksvig skal vi dykke ned i, hvordan man skaber en animeret featurefilm på flere planer. Hvordan arbejder man sammen på tværs af landegrænser? Hvilken rolle har et dansk animationsstudio som co-producer til en storslået international featurefilm? Gennem samtalen vil Claus Toksvig vise stills og filmklip fra filmen, så I får en unik fornemmelse for, hvad det vil sige at arbejde med levende billeder, filmiske virkemidler og billedsproget.

Filmen Calamity Jane, vestens vilde datter er udvalgt  til VAF Best Feature Konkurrenceprogram 2021, og vises under Viborg Animation Festival i september.

Der er fri entré, men tilmeldig er nødvendig.