Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 Kr
Lokalitet
Vesterbrogade 15
8800 Viborg
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

UDSOLGT! Sandheden om sukker

23.10.18
Bliv klogere på sukker og dens virkning på din krop

Kunne du tænke dig at blive klogere på sukker? Er du i tvivl, om sukker lever op til sit blakkede ry, eller om der hører andet og mere til historien end det, vi hører i sundhedsdebatten? Så kig forbi Hovedbiblioteket i Viborg, hvor ph.d. og forfatter Anette Sams byder på en aften i sukkerets tegn.

Oplev et forskningsbaseret foredrag og få epokegørende viden og inspiration til din sundhed, energi og stabile vægttab. Herefter starter din nye rolle som chef i dit eget sundhedsunivers. Og så er skadelige sundhedsdogmer sat til vægs.
For sandheden om sukker er, at vi har misforstået sukker som tomme kalorier. Sukker har en række andre sider, og når du kender dem, åbnes muligheder for din personlige sundhed.

Anette Sams er forfatter til bogen Sandheden om Sukker, som udkom i 2017, og formidler viden så alle forstår det og bliver inspirerede. Hun kommer ind på en række emner, som er essentielle og fuldstændig fraværende fra sundhedsdebatten i dag. Foredraget er baseret på hendes mere end 20 år med lægemiddelorienteret forskning på universitetet, i Novo Nordisk og aktuelt på Rigshospitalet.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med LOF.

Der er få billetter tilbage hos LOF. Se mere på: lof-midtjylland.dk

 

Tags

Materialer