Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
100 Kr
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Udsolgt - Mad som medicin

09.10.19
Kom til foredrag med læge og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg om madens indflydelse på krop, celler og energi, når hun gæster Hovedbiblioteket i Viborg.

Det bedste fra to verdener. Uddannelsen på lægestudiet og senere som speciallæge i almen medicin, har givet Anna Iben en solid faglig, videnskabelig ballast. Men studietiden var på et område en skuffelse. Som læge bliver man nemlig primært uddannet i at diagnosticere sygdomme og ordinere medicin. Så allerede mens hun læste medicin, uddannede Anna Iben sig også som heilpraktiker. Hvis vi kigger til vores naboland Tyskland ser vi, at naturmedicinen er statsanerkendt og en del af sygesikringssystemet og derfor meget mere udbredt og samarbejdende, end den er i Danmark.

"Det lægelige kan være virkelig godt, når det kræves - især, når vi har med akut sygdom at gøre. Men når det gælder de kroniske lidelser - som lige nu er i vedvarende stigning - så kommer dén vinkel oftere til kort. Folk behandles efter alle de medicinske forskrifter, men bliver lige så stille over årene bare mere syge. Efter min mening, fordi fokus ikke ligger på at opspore, hvorfor sygdomme er opstået," fortæller Anna Iven Hollensberg

Foredrag i Viborg

Onsdag den 9. oktober kl. 19 kan du høre om, hvordan du direkte kan bruge vitalkost i din hverdag ud fra naturmedicinsk perspektiv. Og om hvor langt du faktisk kan komme, ved at se på kosten frem for medicin og bruge fx. juicer, vegetarkost, gammeldags urter mm. Anna Iben Hollensberg deler sin viden om hvorfor vi bliver syge og hvad der har betydning for vores sundhed. Billetter kan købes ved arrangørerne LOF Midtjylland og Viborg Bibliotekerne til 100 kr.

Der vil denne aften være mulighed for at købe Annas bøger om ægte mad og mad der helbreder.

Materialer