Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Fri entré, men tilmelding nødvendig.
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

UDSAT TIL EFTERÅR: Frirumsdebat - Vækst eller vild natur?

29.04.22
OBS! Arrangementet bliver udsat til august eller september - hold derfor øje med viborgbib.dk og arrangementsprogrammet Bemærkedage.

Kan man både bygge motorveje og andre store infrastrukturprojekter, og samtidigt tage hensyn til biodiversitet og vild natur? 

I denne frirumsdebat mødes transportordfører for Venstre, Kristian Pihl Lorentzen og formand for Danmarks Naturfredningsforening Viborg, Jens Frydendal til en snak om vækst, natur og Viborg.

I Frirumsdebatten er vi ikke bange for at trække konfliktens fronter op. Til gengæld søger vi gerne tvivlen og dilemmaer og prøver via refleksion at finde initiativer for det fælles bedste. Frirumsdebatten udfordrer de traditionelle rammer for debat og styrker den demokratiske samtale.

Frirummet er et initiativ skabt af de frie skoler – højskolerne, efterskolerne og friskolerne. Formålet med Frirummet er at skabe gode kår for den politiske og offentlige debat, se nuancer i konflikter og involvere elever, lokalbefolkning og debattører i en fælles drøftelse om vores demokrati.

Læs mere om frirumsdebatterne.