Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Stoholm Fritids- og Kulturcenter
Søndergade 56
7850 Stoholm
Arrangører
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Søren Vester - designer og moderne bonderøv

06.02.19
Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det gode landsbyliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor.

I foredraget kommer Søren ind på, hvor han får ideerne fra, og hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i det lokalsamfund man bor i.

Hør om hvem er Søren er, og hvad laver han egentlig laver som kreativ bonderøv med et sprog der er alt andet end rigsdansk, og et humør der får selv en grædekone til at smile. 

Søren Vester har medvirket i flere programmer på TV og i 2015 fik han sin egen programserie, ’Vesters Verden’, på TV2 FRI. Serien fulgte Søren og hans familie, der udlever drømmen om det gode liv på landet. Senest har han været aktuel i programmerne ’I Hus Til Halsen’ sammen med Jesper Nielsen, hvor de kommer trængte boligejere til undsætning.

Søren Vester vil med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i deres eget lokalsamfund.

Søren Vester er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler - alt lige fra Michelin restauranter og gravstene til legepladser og teambuilding.

Medarr.: Stoholm Menighedsråd, Borgerforeningen (Trivselspiloterne), Sport på tværs, Stoholm Fritids- og Kulturcenter

 

Materialer