Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
125 Kr
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Pia Norup: Kan man spise sig rask?

22.01.20
Mød læge, sundhedsrådgiver, tv-vært og forfatter Pia Norup til et informativt og tankevækkende foredrag.

Pia Norup har de sidste 10 år arbejdet passioneret med livsstilsmedicin, både som forebyggelse og behandling af symptomer og sygdom.
De sidste to år har hun været medvært på TV2’s populære programserie ”Kan man spise sig rask?” og har desuden udgivet bogen Kronisk Sund - Lægens 3-trinsplan mod autoimmune sygdomme, som er en bog om den sunde livsstil, særligt henvendt til den voksende gruppe mennesker med autoimmune sygdomme.

Til dagligt laver Pia helbredsundersøgelser, konsultationer og sundhedsforløb for både enkeltpersoner, grupper og virksomheder.

I foredraget vil spørgsmål som ”Hvad er sygdom, og hvad er sundhed?” og ”Hvordan holder man sig kronisk sund?” blive taget op. Der er i dag utallige bud på, hvad sund livsstil er, og der er mange kostretninger og nærmest trosretninger inden for ernæring.

Skal man være veganer, eller er det bedre med palæo- og stenalderkost for at få nok protein? Eller hvad med LCHF (Low Carb High Fat)? Middelalderkost? Eller er det bedste at være Pescetar?

Pia vil give sit bud på den kost og livsstil, der beskytter den enkelte bedst muligt mod sygdom, og på hvad der skal til, for at man kan leve længe og holde sig sund og rask både fysisk og mentalt.
Her spiller kosten en stor rolle, men også motion og andre faktorer har stor betydning. Pias bud gennemgås med faglighed, men på en let forståelig måde.

Arrangør: LOF Midtjylland og Viborg Bibliotekerne

Læs mere om Pias arbejde her: https://kronisksund.dk/om-pia-norup/

Materialer