Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
50 Kr
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Mænd uden filter

05.09.19
Kom og oplev to mænd der tør! Foredrag om mænd og psykiske sygdomme

Statistikken siger, at halvt så mange mænd som kvinder bliver ramt af depression. Men meget tyder på, at der i virkeligheden er stort set lige så mange mænd som kvinder, der bliver ramt af sygdommen.

Mænds psykiske problemer bliver bare ikke opdaget i samme grad som kvinders, da mange mænd har svært ved at tale om mentale problemer, og derfor ikke får den hjælp og behandling, de har brug for.
Psykiske problemer påvirker ofte mandens identitet og selvbillede i højere grad, end det er tilfældet for kvinden. Derfor er det vigtigt, at også mænd tør tale åbent og ærligt om psykisk sygdom. Kom og oplev to mænd, der tør!

  • Henrik skjulte igennem 27 år en spiseforstyrrelse. I dag lever han med en bipolar lidelse og taler åbent om sin psykiske sygdom. Hør Henrik fortælle om, hvordan han håndterer sin sygdom i forhold til omgivelserne.  
  • Palle er krigsveteran og en rigtig 'mande-mand'. Han vil fortælle om at miste sin identitet og finde selv i en ny rolle med psykiske lidelser. Med glimt i øjet kalder Palle sit oplæg for: "Stærk mand – slap penis".

Medarrangør: PsykInfo Midt og PsykInfo Viborg