Gorm Bull og Palle Hjorth. (Foto: Søren Lynggaard Andersen)

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Har albummet en fremtid?

13.06.19
Musik og debat med Palle Hjorth, Gorm Bull og Ole Rosenstand Svidt

Med udgangspunkt i Bull&Hjorths aktuelle udgivelse ALT ER NU, inviteres du til debat om pladebranchen. ALT ER NU er nemlig kun udgivet fysisk som bog. Folk køber simpelthen ikke rigtig CD’er eller LP’er mere. Hvad gør udgivere af musik så, når musikken stort set kun streames? Skal vi acceptere at musik ikke ejes mere, når vi abonnerer eller lejer os til musikalske oplevelser?

Bull&Hjorth spiller nogle af sangene fra ALT ER NU og fortæller om bogen eller rettere bookletten. Herefter er der samtale mellem dem og Ole Rosenstand Svidt. Ole er redaktionssekretær på GAFFA og har skrevet efterord til ALT ER NU.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål undervejs og bliver munden helt tør, så sørger Vinstuen for drikkevarer. Der er fri entré til koncerten med efterfølgende debat.

Program

  • Kl.: 19.00-19.45: Minikoncert med Bull&Hjorth
  • Kl.: 20.00-20.45: Debat

Arrangementet er støttet af Viborg Kommune / Europæisk Kulturregion 2019

Gorm Bull: Manden bag slagsangen ”Danmarks Jernhårde Ladies” og deltog i Dansk Melodi Grandprix 1993/1996

Palle Hjorth: Spiller bl.a med The Savage Rose, Poul Krebs, Krebs/Falch, Peter Sommer

Sammen har de udgivet ”Huskekager”, ”Noget om Voksenliv”, ”Mit liv er alles” og ”Alt er nu”

Ole Rosenstand Svidt: Cand.mag. i æstetik og kultur og har siden 1997 været tilknyttet musikmagasinet Gaffa, hvor han for tiden er redaktionssekretær. Han er desuden forfatter og debuterede i 2011 med romanen Indbrud. I 2016 fulgte han den op med den anmelderroste, satiriske krimi Det bliver et nej tak herfra inspireret af hans mangeårige arbejde i musikbranchen. Han arbejder for tiden på en ny roman, der med lidt held udkommer inden årsskiftet.

Materialer