Hans Jørgen Bonnichsen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Stoholm Fritids- og kulturcenter
Søndergade 56
7850 Stoholm
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Hans Jørgen Bonnichsen - "Mennesket i ondskaben"

04.05.22
Erfaringer fra 41 års politilivs møde med ondskaben.

Hans Jørgen Bonnichsen vil på baggrund af personlige og professionelle erfaringer og oplevelser fortælle om den ondskab, han gennem tiden er stødt på.
I foredraget vil han tage os med på en rejse, hvor vi først bliver ført fra de små danske byer, videre til New York og slutteligt til Guantánamo-lejren.
Et af Hans Jørgens budskaber i foredraget er bl.a. at fortælle om, hvor vigtigt, men samtidig hvor svært, det er at se mennesket i al den ondskab, han har set.

Fhv. PET-chef, kriminalinspektør og terrorekspert.

Hans Jørgen Bonnichsen har været chefkriminalinspektør ved politiet i mere end 40 år. I 20 år var han en del af Rejseholdet, hvor han beskæftigede sig med alt lige fra drab til bedrageri.
Efterfølgende fungerede han som souschef for Rejseafdelingen og som operativ chef for Politiets Efterretningstjeneste.

Efter Hans Jørgen i 2006 gik på pension, har han fungeret som TV-avisens efterretningsekspert, hvor han benytter sin viden og erfaring fra politiet, når han kommenterer på aktuelle sager.
Hans Jørgens foredrag er altid spændende og vedkommende. Der er indlevelse og spænding, når han fortæller om politiets arbejde og arbejdsmetoder.

Hans Jørgen er forfatter til flere fagartikler og bøger. Han har også bidraget til antologier om overvågning, kunst og efterretning.
Hans Jørgen har både en national og international politilederuddannelse. Han har desuden en BA i litteraturvidenskab med kunsthistorie fra Københavns Universitet.
Af andre universitetskurser kan bl.a. nævnes symbolisme, Islam og renæssance.

Der kan købes kaffe/the og kage i pausen

Medarrangører:Ældre Sagen Fjends-Karup, Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne