Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
100 Kr
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

”Gud er italiener” v/TV2 korrespondent Eva Ravnbøl

22.05.23
Eva Ravnbøl fortæller om Italiens kultur med udgangspunkt i bogen ”Gud er italiener”. Bogen er et skønt og personligt portræt af Italien, der oser af hendes kærlighed til Støvlelandet, dets kultur og alle dets mennesker.

“I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl.

Det er Eva Ravnbøl heller ikke. For 30 år siden pakkede Eva Ravnbøl sine tasker og flyttede permanent til den italienske hovedstad. Hun har boet og arbejdet i Rom lige siden og kan på alle måder siges, at have fået Italien ind under huden.

 

Til dette foredrag fortæller hun historier fra sit liv som korrespondent i Støvlelandet, deler baggrunden for bogen ”Gud er italiener” og beskriver landets kultur med udgangspunkt i sit særlige kendskab til Italien.

 

Om ”Gud er italiener”

I "Gud er italiener" fortæller Eva Ravnbøl malende om det land, der tog imod hende og som hun har fundet sig et hjem i. Det er en historie om et land fyldt med uldne undertrøjer, mode, fodboldglæde, pasta, scootere og farlige appelsiner. Det er en historie om Berlusconi, paven og karakterfulde svigermødre. Og det er en historie om Corona epidemien, dårlig katastrofehåndtering og korruption. Mest af at er det en historie om Italien.

 

Om Eva Ravnbøl:

Eva Ravnbøl arbejder som fast freelance journalist for TV2 og TV2 NEWS, hvor hun både er researcher og korrespondent. Hun skriver desuden artikler og analyser om Italien og Vertikanet til TV2s hjemmeside.

 

Samarbejdspartner: LOF Midtjylland, Inner Wheel og Rotary

 

Materialer