Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60,00 kr.
Lokalitet
Stoholm Kirkecenter
Kirkevej 2
Arrangører
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Foredrag med Uffe Bregendahl

02.11.22
Historisk journalistik på TV - en aften med DR-journalist Uffe Bregendahl.

Den lokale DR-journalist Uffe Bregendahl har i mere end 25 år fortalt historier med lyd, billeder og mennesker fra især Midt- og Vestjylland.

Gennem årene har han udviklet en forkærlighed for historiske dokumentarserier, som han gennem mange år har produceret for TV MIDTVEST, blandt andet serierne ”BUNKERNE,” ”METALDETEKTIVERNE” og den dramatiske historie om tyskernes opførelse af Flyvestation Karup i serien ”FLIEGERHORST GROVE” – fortalt gennem en række lokale øjenvidneberetninger og af tyske og engelske piloter fra 2. Verdenskrig.

Uffe Bregendahl laver i dag dokumentarhistorier til TV AVISENS 21 SØNDAG, og har altså tidligere arbejdet for TV MIDTVEST i Holstebro.

Han har to gange vundet journalistprisen ”Den Gyldne Blok,” blandt andet for arbejdet med historiske dokumentarserier som ”BUNKERNE,” og han har modtaget Aakjær-prisen for dokumentarfilmen om Jeppe Aakjærs søn: ”Sir Esben – Sallingbonde & Eventyrer.”

Samarbejdspartnere: Sport på Tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Stoholm Menighedsråd, Stoholm Bibliotek og Ældresagen Fjends-Karup