Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
100 Kr
Lokalitet
BDO Lounge på Energi Viborg Arena
Tingvej 7
8800 Viborg
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Fodbolden bag kulisserne

30.08.22
Hver weekend samles tusinder af mennesker på stadions rundt i Danmark for at bakke op om deres fodboldhold. Men for nogle mennesker er deres fodboldpassion ikke bare en weekendhobby men også deres arbejde.

Hvordan er det at arbejde inden for fodbolden, som kommentator på både danske og internationale kampe og hvad laver en  sportschef, og hvordan bruger en professionel fodboldklub et analyseinstrument som Football Radar, når man scouter nye spillere til klubben? Fodboldkommentator Andreas Kraul og sportschef Jesper Fredberg vil denne aften fortælle om deres vej ind i fodbolden og give et indblik i fodbolden bag kulisserne.

Du kender nok stemmen, når du hører den. Især hvis du interesserer dig bare en lille smule for fodbold, Superligaen eller det danske landshold. Andreas Kraul har i 15 år været fodboldkommentator i DR, og i sommeren 2021 var han manden, der satte ord på mange af kampene til EM-slutrunden – og på Christian Eriksens hjertestop i Parken. Men hvordan forbereder man et VM i fodbold som kommentator? Hvordan er det at skulle kommentere en ny kamp hver dag under en slutrunde? Og hvordan er Kasper Schmeichel og Christian Eriksen egentlig, når kameraerne og mikrofonerne er slukkede? Andreas Kraul tager dig med en tur bag kulisserne i det, nogen kalder verdens bedste job.

Jesper Fredberg er succesfuld Sportschef i VFF. Han har i løbet af tre år været drivkraft på en ny retning for klubben. Hvordan har hans vej været ind i fodboldens verden, hvor travlt har han når transfervinduet er åbent, og hvordan bruger en professionel fodboldklub et analyseværktøj som Football Radar, når de skal Scoute nye spillere til klubben?

En spændende og tankevækkende aften i selskab med et par aktører fra fodboldens verden.

Det vil være muligt at købe kaffe, øl og vand.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med VFF.

Tags

Materialer