Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokale
Online via Zoom
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Få værktøjer til mere arbejdsglæde med online-foredraget "Arbejdsglæde - Helt enkelt"

15.04.21
Foredrag med Jon Kjær Nielsen

Er der gået Corona i din arbejdsglæde?  Tynger arbejdet og er det svært at se lyset for enden af tunnelen? Der er hjælp at hente, når Viborg Bibliotekerne sætter fokus på arbejdsglæden i online-foredraget med ekspert og forfatter Jon Kjær Nielsen.

 Jon Kjær Nielsen er kendt for at holde morsomme foredrag om arbejdsglæde, effektivitet, motivation og inspiration. Foredrag med udgangspunkt i eksempler på arbejdspladser der er gået foran – arbejdspladser der har skabt en kultur, hvor man har lyst til at komme på arbejde hver morgen.  Foredraget "Arbejdsglæde - Helt enkelt" hviler på et solidt teoretisk grundlag, med viden fra den nyeste forskning. Alt samme leveret i øjenhøjde, uden konsulentsnak og TBF’er (TreBogstavsForkortelser). Der trækkes på psykologi, sociologi, gruppedynamik, hjerneforskning og eksperimenter.

 Jon lægger i foredraget vælt på konkrete værktøjer du kan bruge med det samme, for skabe endnu mere arbejdsglæde – alene og især sammen med dine kollegerne.

Aftens onlineforedrag foregår via Zoom og er med fri entré. Før arrangementet vil du modtage et link til foredraget på den mail du anvender ved tilmeldingen. Vi anbefaler, at du åbner linket via browseren Google Chrome medmindre du i forvejen har Zoom på din mobil, tablet eller computer.

Foredraget kræver tilmelding og kan ikke tilgås på et senere tidspunkt.