Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

Eventyr på to hjul

18.02.20
Kom og hør om en 13.000 km. lang cykeltur gennem Asien, Nordamerika og det nordlige Skandinavien

I Foredraget “Eventyr på to hjul” fortæller Kamilla Christensen og Søren Hauris hvordan parret i foråret 2019 endte på sine to mountainbikes i Mexicos stegende ørken i søgen efter nye eventyr og mere nærvær.

Kom med på to af parrets cykelrejser i et spændende foredrag, som tager dig med på over 13.000 km. cykelrejse gennem Asien, Nordamerika og det nordlige Skandinavien når der fortælles historier om gæstfrihed i Mongoliet, korruption i Rusland, tillid og åbenhed i USA og om dyrelivet samt naturens og årstidernes skiften undervejs. Hvad end du selv holder af at cykle, at rejse eller at læne dig tilbage i stolen og høre en god historie, så kan du se frem til underholdning og mulig inspiration gennem billeder og livlig fortælling.

Hør om planlægningen af en flere måneders lang rejse, grejet, cyklerne og dyrekøbte erfaringer. Få et yderst ærligt indblik i hvordan det er at rejse som et ungt par hvor hårde, daglige fysiske såvel som mentale anstrengelser blander sig med følelserne af frihed, lykke og samhørighed.