Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
30 Kr
Lokalitet
Karup Kultur og Forsamlingshus
Bredgade 15
7470 Karup
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

En stærk hjerne – et stærkt netværk

17.09.19
Foredrag med hjerneforsker Ellen Garde om demens og hjernes forunderlige netværk.

Hvordan sætter livet spor i vores hjerner? Hvor påvirkelig er en hjerne egentlig? Hvordan passer du bedst på din? Og hvordan kan du støtte dem i dine omgivelser, der har demens?

Dette er nogle af de spørgsmål, som læge og hjerneforsker Ellen Garde vil sætte fokus på i foredraget ”En stærk hjerne – et stærk netværk”.

Kom til foredraget og hør om, hvordan du passer og plejer din hjerne og dens netværk. Og hør om, hvordan du med blot en lille portion viden og venlighed kan hjælpe både dig selv dem i dit netværk, der har demens. 

Læge og hjerneforsker Ellen Garde vil give dig ny viden om, hvordan livet sætter spor i hjernen - og om hvordan hjernen sætter spor på livet. Du får den nyeste viden om, hvordan du selv kan styrke din hjerne, og hvad der sker med hjernen, når en demenssygdom rammer.

Efter Ellens foredrag vil demenskonsulenter fra Viborg Kommune fortælle om deres tilbud.

Foredraget er arrangeret af Karup Bibliotek og Sundhedssatellitten i Karup i samarbejde med DGI, Alzheimerforeningen og Karup Kultur- og Forsamlingshus. Billetter købes på viborgbib.dk, dit lokale bibliotek i Viborg Kommune eller ved tilmelding til Karup Kulturhus, Tlf.: 3023 1923 samt MobilePay til samme nr.

Medarr.: Sundhedssatellitten i Karup, DGI, Alzheimerforeningen og Karup Kultur- og forsamlingshus

Materialer