Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Fri entré men tilmelding nødvendig.
Lokalitet
Viborg Idrætshøjskole
Vinkelvej 32
Viborg
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

AFLYST: SOM MAN SIGER: Oneman-sprogshow

01.02.21
TOUR DE TALESPROG KOMMER TIL Viborg Idrætshøjskole

Sprogforsker Michael Ejstrup går på scenen med sit oneman-sprogshow og slipper talesproget løs i projektet SOM MAN SIGER.

Prå-li-hør-hær! Det er ornlig sygt! Dialekter og bandeord, børnesnak og gammeldansk, ghettodansk og gadeslang. Talesproget er mangfoldigt, og sprogforsker Michael Ejstrup kommer ud i mange kringelkroge i sit oneman-show.

”SOM MAN SIGER er et vigtigt projekt, fordi vi alle kan have godt af at få rusket op i vores fordomme. Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog. Et sprog, der gemmer på masser af indsigter i, hvem vi er, og hvor vi kan komme hen sammen” udtaler sprogforsker Michael Ejstrup.

GIV DIN STEMME, OG LYT TIL PODCAST

Projektet SOM MAN SIGER er mere end bare et enkelt show. Michael Ejstrup er med på tour med tasken fuld af talesprog landet rund på tilsammen 50 biblioteker og højskoler. Derudover kan man høre ham i projektets podcast på sitet www.sommansiger.nu, hvor han i øvrigt opfordrer dig til at dele din stemme til det landsdækkende talesprogsbibliotek:

”Vi har brug for at høre netop din stemme. Dit talesprog er på én gang unik og en del af et sprogligt fællesskab, og du kan være med til at tegne portrættet af det danske talesprog. Min udfordring er derfor: ”Tal, som du taler, og giv dig tid til at lytte til dine medstemmer” forklarer sprogforsker Michael Ejstrup.

Projektet er støttet med 4 millioner kroner af Nordea-fonden

FOR YDERLIGERE KONTAKT:

Sprogforsker, Michael Ejstrup 61623316

Projektleder, MegaNørd, Doron Haahr, 20996674

kontakt@sommansiger.nu