Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

AFLYST: Artist Talk med Rikke Thomsen

02.04.20
Artist Talk på ’synnejysk’ med Rikke Thomsen

I april 2019 bragede Rikke Thomsen gennem lydmuren på sin egen stille facon. Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve… på klingende ’synnejysk’. Singlen ’Åltins Koldt i København’, gik viralt på samtlige danske medier, stærkt efterfulgt af EP’en ’Omve’n Hjemve’. Det var 6 sange, der ramte Sønderjylland direkte i hjertekulen og hurtigt spredte sig ud til det ganske danske land.

Efter udgivelsen af ’Omve’n Hjemve’, modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen i 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt som den yngste modtager nogensinde.

Opvarmning på biblioteket før koncert på Paletten

Nu kan du komme helt tæt på den charmerende sønderjyde, når hun interviewes af Peter Ramsdal, tidligere Gaffa-redaktør og nuværende leder af Paletten, på Hovedbiblioteket i Viborg torsdag den 2. april kl. 17. Og der er meget at snakke om for Rikkes fortællinger handler om det nære, det kære og om den tunge kuffert, hun har taget med sig, fra sin lille flække i Sønderjylland.

Artist Talk’en er opvarmning før hendes koncert på Paletten kl. 20 samme aften. Her kan publikum forvente sange med et særligt sønderjysk touch, som bare gør en aften i selskab med sangerinden til noget helt særligt og som bare skal opleves på helt nært hold.

Der er fri entré til arrangementet på Hovedbiblioteket og ingen tilmelding nødvendigt.

For flere informationer:
Anette Koue, bibliotekar
Mail: a6k@viborg.dk, Tlf.: 87 87 34 13

Samarbejdspartnere: Paletten